Melko väritön, mutta helppo ja herkullinen ruoka!

769596.jpg

(4 annosta)

500g peruna-sipulisekoitusta

1,5 dl soijapaloja/-suikaleita (kuivana) + kasvislientä

100g keitettyjä ruskeita papuja (pakastimesta)

noin 100g pakaste-parsakaalta

2 dl ruokakermaa (5%)

mausteita reilusti

öljyä vuoan voiteluun

 

Keitä soijapaloja kasvisliemessä noin 10 minuuttia. Voit lisätä liemeen vielä muitakin mausteita lisäksi.

Öljyä vuoka ja kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta vuoan pohjalle. Levitä päälle soijapalat ja mausteita maun mukaan (esim. suolaa ja rouhittua mustapippuria). Lisää vuokaan vielä pavut ja parsakaali, sekä loput peruna-sipulisekoituksesta. Ripottele päälle vielä mustapippurirouhetta. Ruoassa saa olla runsaasti mausteita, koska soijapalat eivät maistu millekään. Kaada päälle kerma ja paista 200 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.

Nauti raikkaan salaatin ja ketsupin kanssa!