Melko väritön, mutta helppo ja herkullinen ruoka!
(4 annosta)
500g peruna-sipulisekoitusta
1,5 dl soijapaloja/-suikaleita (kuivana) + kasvislientä
100g keitettyjä ruskeita papuja (pakastimesta)
noin 100g pakaste-parsakaalta
2 dl ruokakermaa (5%)
mausteita reilusti
öljyä vuoan voiteluun
Keitä soijapaloja kasvisliemessä noin 10 minuuttia. Voit lisätä liemeen vielä muitakin mausteita lisäksi.
Öljyä vuoka ja kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta vuoan pohjalle. Levitä päälle soijapalat ja mausteita maun mukaan (esim. suolaa ja rouhittua mustapippuria). Lisää vuokaan vielä pavut ja parsakaali, sekä loput peruna-sipulisekoituksesta. Ripottele päälle vielä mustapippurirouhetta. Ruoassa saa olla runsaasti mausteita, koska soijapalat eivät maistu millekään. Kaada päälle kerma ja paista 200 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
Nauti raikkaan salaatin ja ketsupin kanssa!
Kommentit