tiistai, 15. huhtikuu 2008
Todella suklainen suklaakakku:
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 1/4 dl maitoa
1 1/4 dl sokeria
125g margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
1 1/2 tl vanilliinisokeria
3 1/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Voitele ja jauhota pitkulainen vuoka. Sekoita kattilassa kaakao, maito ja sokeri (1 1/4 dl). Kiehauta ja anna jäähtyä. Vaahdota rasva ja sokeri (1 1/2 dl). Lisää munat ja vanilliinisokeri. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää se taikinaan vuorotellen suklaaseoksen kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin 1 h.
Tässä kakku vielä juuri uunista tulleena. Ensi kerralla pitää tehdä vähän isompaan vuokaan, tämä nimittäin kohosi ihan hyvin =)
Kommentit