Tätä ohjetta on taas muokattu omien kaappien sisällön mukaan. Alkuperäinen ohje löytyi täältä. Oli todella helppoa, nopeaa ja maukasta ruokaa! Proteiinia tästä lautasellisesta ei kyllä löydä etsimälläkään, mutta aterian proteiiniosuus korjaantuu herkullisesti vaikkapa rahkajälkiruoalla.

1539831.jpg
(3 annosta)

250g parsakaalia
1 dl ruokakermaa
1-2 rkl vihreää pestoa
(mustapippuria, valkopippuria, suolaa)

keitettyä pastaa

Paloittele parsakaalin varret ja nuput. Höyrytä tai keitä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruokakerma ja kuumenna niin että kuplahtaa pari kertaa. Sekoita joukkoon pesto ja halutessasi muita mausteita. Kaada seos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita hyvin. Tarjoile.