Nyt näitä papuohjeita sitten näytille, mitä on tullut kokeiltua! Pahoittelen kuvan laatua, jostakin syystä keittojen kuvaaminen epäonnistuu minulla lähes aina.

1764629.jpg
(noin 3 annosta)

1 sipuli + öljyä
1 prk tomaattimurskaa
vettä
1/2 keltainen paprika
1 prk kidneypapuja suolaliemessä
mustapippuria, paprikajauhetta, suolaa, valkopippuria, ripaus cayannepippuria
1 kasvisliemikuutio

Kuori ja pilko sipuli ja kuullota se öljyssä läpikuultavaksi. Lisää tomaattimurska ja vettä niin että koostumus on keittomainen. (Voit kiehuttaa veden ensin vedenkeittimessä). Pilko paprika ja lisää se keittoon. Anna kiehua ainakin 15 minuuttia ja lisää sen jälkeen valutetut kidneypavut. Anna kiehua kunnes pavut ovat lämmenneet ja paprikat aivan pehmeitä.