Pakko oli laittaa tämä ohje muidenkin näkyville, tämä on niin taivaallista! Itse en ole uskaltanut tehdä pitkään aikaan, kun tätä saa olla jatkuvasti tekemässä lisää kun kerran maistaa=) Ihanaa suklaamoussea saat, kun annat olla pakastimessa vain niin kauan, että ei ehdi jähmettyä kokonaan (noin 2-3 tuntia ehkä). Valmiina jäätelö on todella kovaa, kannattaa ottaa ajoissa sulamaan.

(noin 4 hengen annos)

2 prk beneviva kauravaniljakastiketta

1 levy (150g?) tummaa suklaata (Brunberg)

 

Sulata suklaa vesihauteessa ja anna sen jäähtyä melkein huoneenlämpöiseksi. Vaahdota kylmä kauravaniljakastike mahdollisimman kuohkeaksi (ei vaahtoudu). Lisää hieman lämmin suklaa kylmään kauravaniljakastikkeeseen ja sekoita. Laita pakastusrasiaan ja anna jähmettyä pakastimessa. Seosta voi sekoitella muutaman kerran pakastuksen aikana. Anna jähmettyä vaikka yön yli.