Kreikkalaista aprikoosi-kikhernepataa ja tofugratiinia oli jäänyt yli, joten tein pizzapohjan ja laitoin ketsuppia pohjalle ja ruoanjämät päälle. Juustoa ei ollut kaapissa, mutta todella hyvää oli ilmankin.

628373.jpg

Pizzapohja:

(1 pellillinen)

5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

(1-2 tl suolaa)

2 dl vettä

2 rkl ruokaöljyä

Alusta taikina ja kaulitse levyksi. jos tuntuu että pohja palaa aina muotoonsa eikä leviä kaulitessa, niin anna sen "levähtää" noin 5-10 minuuttia. tämän jälkeen pohja on helppo kaulita.

Päällystä pizza mieluisilla täytteillä ja paista 225 asteessa 15 minuuttia.

Pizzan lisäksi lautaselta löytyy kurkkua, tomaattia ja hieman porkkanaraastetta.