Sinihomejuustoa oli vielä vähän jääkaapissa ja mietin mitä voisin tehdä siitä. Marian maistuvat -blogista löytyi tällainen herkullinen ohje! Alla ohje, jota olen vähän muutellut, alkuperäinen löytyy täältä.

660408.jpg

(16 pientä sarvea)

7,5 dl vehnäjauhoja

200g margariinia

2,5 dl vettä (alkuperäisessä oli maitoa)

1 pss kuivahiivaa

0,5 tl suolaa

sinihomejuustoa

 

Nypi margariini ja jauhot. Lisää kylmä vesi, hiiva ja suola. Jaa taikina kahtia ja kauli kumpikin osa ympyräksi. Leikkaa molemmat ympyrät taikinapyörällä kahdeksaan osaan. Laita jokaiselle palalle leveään päähän juustonokare (saa olla aika reilusti), kääri rullalle ja taita sarveksi. Paista 250 asteessa 10-15 minuuttia.

Alkuperäisessä ohjeessa kehotettiin voitelemaan sarvet kananmunalla ennen paistamista, mutta minä tietysti unohdin. Minun mielestäni ei välttämättä tarvitse voidella, olivat hyviä näinkin!