Ullan pullat ja keitokset -blogista löytyi tämä herkullinen ohje. Koska pyrin sisällyttämään ruokiin mahdollisimman paljon proteiinia, laitoin tähänkin lisäksi soijarouhetta. Tuli todella hyvää, ja varmasti ihanaa ilman soijarouhettakin!

809383.jpg

(2 annosta)

1 dl tummaa soijarouhetta (kuivaa)

1 pieni kesäkurpitsa

2 pientä valkosipulinkynttä

suolaa

mustapippuria

loraus ruokakermaa (käytin 5%)

keitettyä spagettia

 

Mittaa paistinpannulle 1 dl vettä ja kuumenna se kiehuvaksi. Lisää soijarouhe ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia. Soijarouhe saa imeä kaiken veden, mutta jos meinaa tarttua pannuun kiinni, niin lisää vettä hieman. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää se soijarouheen sekaan. Paistele pannulla noin 5-10 minuuttia, kunnes kesäkurpitsat vähän pehmenevät. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Lorauta halutessasi sekaan hiemen kermaa makua pehmentämään. Anna kiehahtaa vielä ja kumoa heti kuuman pastan päälle.