Jääkaapissa olevista aineksista väsäsin tällaisen ruoan. Tuli tosi hyvää, teen kyllä uudelleenkin!

1314626.jpg

(noin 4 annosta)

1 pkt (270g) kiinteää, maustamatonta tofua (marinointiin soijakastiketta, sinappia, rouhittua mustapippuria, grillausmaustetta. Sekoita tofukuutioihin ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.)

1/2 prk tomaattimurskaa

1 dl vettä

50g Koskenlaskija-sulatejuustoa (tavallista)

suolaa, valkosipulijauhetta

1/2 pss makaronia

 

Kuutioi tofu ja marinoi se yllä olevissa mausteissa. Kuumenna pannulla hieman öljyä, ja paista tofupalat siinä kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hämmentele välillä. Lisää sulatejuusto kuutioina ja sekoittele sen aikaa että se sulaa kastikkeen joukkoon. Anna kiehua hetken aikaa. Keitä makaronit kypsiksi kastikkeen valmistuessa ja valuta ne. Kaada kuumat makaronit kastikken joukkoon ja anna hautua vielä hetki välillä sekoitellen, että kastike imeytyy makaroneihin. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa salaatin tai raasteiden kanssa.