Ihanan raikkaan makuista ruokaa!

615720.jpg

(4 annosta)

2,5 dl couscous -suurimoita

2,5 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

1/2 paprika

1 pieni sipuli

1-2 tomaattia

1/2 kurkkua

öljyä

parsakaalta nuppuina

 

Esikeitä parsakaalta noin 5-10 minuuttia. Pilko sipulit pieniksi ja paprikat suikaleiksi. Kuullota kattilassa öljyssä sipuleita ja paprikoita niin, että ne pehmenevät. Pilko kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutio. Kun kasvisliemikuutio on liuennut ja vesi kiehuu, lisää couscous -suurimot. Nosta kettila heti liedeltä. Peitä kannella ja anna turvota 2 minuuttia sekoittamatta. Sekoita sitten kouscous irtonaiseksi. Lisää lopuksi parsakaalin nuput sekä tomaatti- ja kurkkukuutiot.

Tarjoa lämpimänä ruokana, tai kylmänä salaatin tapaan.