Erilaiset kiisselit on hyviä ja helppoja jälkiruokia. Tässä yksi versio, joka oli todella maukasta. Ohje on täältä. Kuva on todella huono, pahoittelut siitä.

785705.jpg

1 1/2 l vettä

250g rusinoita

1 dl sokeria (minä laitoin 1/2 dl ja riitti hyvin)

kanelitanko (käytin tilalla jauhettua kanelia noin 1 tl)

2-3 rkl perunajauhoja

1/2 dl kylmää vettä

 

Laita rusinat kiehumaan veteen jossa on kanelitanko ja sokeri. Anna kiehua kunnes rusinat ovat pehmeitä (noin 10 minuuttia). Poista kanelitanko, huuhtele ja kuivaa se seuraavaa kertaa varten. Sekoita soppaan vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Kaada valmis soppa tarjoilukulhoon ja ripottele päälle sokeria kuorettumisen estämiseksi.