(1-2 annosta)

389739.jpg

30g kaurahiutaleita

30g kauraleseitä

30g ohrahiutaleita

(tai yht 90g muita hiutaleita)

suolaa jos haluaa, itse jätin pois

vettä

Mittaa illalla hiutaleet kulhoon ja lisää reilusti vettä. (Tarkista vielä myöhemmin, että on tarpeeksi, koska hiutaleet turpoavat todella paljon). Jätä jääkaappiin pehmenemään yön ajaksi.

Aamulla valuta puurosta liika vesi pois siivilässä. Ota ylimääräinen vesi talteen. Soseuta hiutaleet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää liotusvettä jos haluat löysempää ja kaada lautaselle.

 

Banaani-viinirypälekastike:

puolikas banaani

10 siemenetöntä viinirypälettä (lisää viinirypäleitä jos haluat löysempää)

Soseuta sauvasekoittimella nopeasti sileäksi kastikkeeksi ja syö puuron kanssa. Vinkki: Jos haluat kastikkeesta voimakkaamman makuista, lisää yön yli liotettuja rusinoita tai pähkinöitä sekaan.