Kreikkalaista aprikoosi-kikhernepataa ja tofugratiinia oli jäänyt yli, joten tein pizzapohjan ja laitoin ketsuppia pohjalle ja ruoanjämät päälle. Juustoa ei ollut kaapissa, mutta todella hyvää oli ilmankin.
Pizzapohja:
(1 pellillinen)
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
(1-2 tl suolaa)
2 dl vettä
2 rkl ruokaöljyä
Alusta taikina ja kaulitse levyksi. jos tuntuu että pohja palaa aina muotoonsa eikä leviä kaulitessa, niin anna sen "levähtää" noin 5-10 minuuttia. tämän jälkeen pohja on helppo kaulita.
Päällystä pizza mieluisilla täytteillä ja paista 225 asteessa 15 minuuttia.
Pizzan lisäksi lautaselta löytyy kurkkua, tomaattia ja hieman porkkanaraastetta.
Kommentit